Om oss

Left is Right är ett team IT-specialister och generalister med olika kompetenser. Vi kan därför leverera både specialisttjänster och helhetslösningar.
Sara Rossi Photography 207

Våra IT-konsulter

Left is Rights konsulter har olika IT-kompetenser och roller. Vi har drifttekniker, nätverkstekniker, supporttekniker, datorreparatör, systemvetare, utvecklare, testare, IT-pedagog och dataskyddsombud. De är rekryterade för personegenskaper som noggrannhet i detaljerna och analytisk problemlösning.

Sara Rossi Photography 215

Bakgrund

Inom IT efterfrågas medarbetare som är detaljorienterade, analytiska och uthålliga. Många med Asperger (högfungerande autism/AST 1) har de egenskaperna och hög intelligens. I Silicon Valley ser techbolagen diagnosen som en tillgång när de rekryterar. I Sverige har vi inte kommit lika långt.

Left is Right startade år 2011 för att skapa arbetstillfällen för personer med IT-kompetens och autism. Flera av våra anställda har diagnosen. Verksamhetsansvarig Lotta Rizzo är en av dem. Läs mer om henne och Left is Right i Attentions intervju här: Lotta är IT-konsultchef och har Asperger