Nyheter

Reportage om Left is Right på SVT.

På företaget Left is Right har man gjort fördelar av eventuella nackdelar. Nästan alla som jobbar på företaget har nämligen diagnosen Aspergers syndrom eller adhd.

Attention ger ut handboken ”Med Asperger på jobbet”

Med Asperger på jobbet Attentions projekt Vägar till jobb har tagit fram en handbok med fakta och tips om Asperger och de utmaningar som kan uppstå i samband med olika situationer på jobbet. Handboken vänder sig främst till arbetsgivare.  

Vi välkomnar Cedergruppen som nya kunder

Vi välkomnar Cedergruppen och Cedervillan som våra nya supportkunder. Vi är väldigt glada över förtroendet vi har fått och ser fram emot samarbetet!

Left is Right har vunnits årets Giraffpris!

SVN, delar årligen ut Giraffpriset,  till en person, företag eller organisation som stuckit ut halsen, gjort något extra modigt och trott så starkt på något att man varit villig till ett stort risktagande, ha brutit igenom motstånd. Läs Juryns motivering på http://www.svnsweden.se/nyheter/vinnaren-av-arets-giraffpris-korad

Almedalen 2012

Vill påminna om dessa länkar till Left is Rights närvaro i Almedalen 2012 Hur kan annorlunda bli en tillgång? Att funka med funktionshinder Dags att avskaffa Samhall? Vad ska vi ha istället?